bertan goes gravid?



Det har känts som att min mage bara har växt och växt i flera veckor nu. Dessutom har det känts som en sprakande bebis där inne. Så idag bestämde jag mig för att gå till dokton för att ta ett gravtest. Precis när jag hade lämnat testet kom jag på det. Det finns ju ingen pappa, och så länge det inte finns det kan det väl inte bli barn. Eller?

Jag kom iallafall på vad det var sen. Jag hade ju glömt bort att jag är allergisk mot mjölk så det är därför min mage är så uppsvullen.. Och sen sparkandet, ja det är bara alla gaser som har bildats eftersom jag inte tål mjölk.

Fattar inte hur jag kunde glömma det...

SIMMMMA LUGNT!!

tips mot ilska



Jag har ett oslagbart tips mot ilska, slå slå slå en mannet. Jag lovar det hjälper. Kom bara ihåg att inte slå den förrän den är död...

inbrott


Eftersom det blir allt fler inbrott i Sverige har jag kommit på en lösning till hur tjuvarna iallafall inte ska komma åt mig, så nu behöver jag aldrig mer vara rädd. Det ändå jag behöver göra är att krypa ner i den här madrassen så fort jag hör ett mystikst ljud som inte kommer ifrån min katt Kämpa Rocky. Madrassen har jag såklart lagt brevid min säng, smart va?

Simmmmmma lugnt

Nattmat och sängen



Nu ska jag alldeles strax gå och äta min korv som jag just nu håller på att grilla.

Mat på natten smakar alltid så mycket bättre!

lycka lyckas alltid


såhär såg jag ut när jag hade åkt en svängig tunnelbanetur utan det som är viktigast här i livet MAT!
inte så illa bild faktiskt!

Jag har lyckats!! Jag har lyckats få vårt gympalag att döpa sig till KÄMPA ROCKY!! Det är verkligen helt otroligt bra jobbat och då förstår ni hur bra självförtroende folk får av KÄMPA ROCKY!
ROCKY ÄR BÄST, BÄST, BÄST!
detta är sant!


Mode



Kör på dom moderna mjukisarna som är höga i midjan nu alla rockyfans! Här är en som vågar göra det... OCH ALLT TACK VARE GRYNETS TA INGÉ SKIT KLUBB!

Kötta K.U.K.

smått och gott


För det första tänkte jag bara säga att det nya modet är höga midjan. Med mjukisar såklart! Så vågar du vara dig själv så vågar du vika ut dig och ha på dig det här. Om inte bör du nog fundera på att skriva KÄMPA ROCKY i HELA din kalender.

Sen så undrar jag om ni tycker att jag ska satsa på dykarjobbet? Skriv kommentarer... Not. Jag bryr mig ändå inte om vad andra tycker, sorry men så är det när man har tillräckligt bra självförtroende.

Sen det sista jag tänkte berätta var att imorse kom ett gäng riktigt läskiga ungar fram till mig, och de hade med sig vattenpistoler! Självklart blev jag jätterädd och började skrika mammaRocky mammaRocky mammaRocky. Det hjälpte inte så då kom jag på att jag har en talang i att göra miner. Jag vann faktiskt "attgöraminerOS" år 2000 så jag gjorde min finaste grimars. Och gissa vad dom försvann!


SIMMMMMA LUGNT, Pussss. Glöm inte göra Kämpa Rocky morgongympan


maaaaaaaat

jag sitter och äter mat, jag älskar mat! jag vill ha maat, mera mat!
jag undrar om det är någon som tycker att jag borde ta hål under näsan? Det är så coolt och jag vill se ut som en kossa, det är min högsta önskan. Därför jag struntar i vad andra tycker, jag älskar mig själv ändå! Så ni behöver inte kommentera!
 
jag vet att jag är snygg!

simmmma  lugnt! </bertan the shit!

oro om ont och om oväntade ostron!

GLÖM INTE ATT KÖTTA K*K INNAN NI SOVER!!

När jag var ute och gick så stötte jag på ett gäng tillibaner och blev så rädd att de skulle tro att jag var svensk! När jag faktiskt är en stor FINNE! Därför tog jag min sjal på huvet och blev liksom ``en av dem´´. Då kände jag mig trygg!
OJA!

godnatt och simmmmma lugnt!

Sovtips



Hello alla Rocky älskare!

Här kommer ytterligare ett hett sovtips, RÄKNA DEN HÄR FINA MUNNEN!

Mellan varje mun du räknar ska du skrika KÄMPA ROCKY! Efter tio munnar kommer du garanterat sova.

Om inte borde du fundera på att söka in på ett rockybehandlingshem för extrema sovfall..

KÖTTA K*K! (en ledtråd,u)

Simma lugnt


jättebrrrrrrrrrrra


Idag var jag på ``get hot not´´ och prövade nya glasögon. Visst var jag snygg i dem? Så här kommer jag se ut sedan! oh la la, vad jag känner mig mysig! Dagen har varit bra och framför allt MYSIG!

simma lugnt!


här har vi en bild från skolan, det är nog bland dem finaste bilder jag har tagit! Åh, vad underbart vacker jag känner mig. kom ihåg att älska dig själv. DET GÖR JAG!



Oj glömde..



Glömde lägg ut den här bilden, det är den som kommer att pryda VECKOREVYNS OMSLAG!

Snygg va? :D

Min MODELLDAG

Jag ska snart berätta om min dag, ska bara beskriva den här bilden först. Den togs när jag var med i scouterna. Som ni vet är jag väldigt miljömedveten och jag tänker också på fruktensrättigheter. Jag äter till exempel bara äpplen som ligger på märken.. Jag menar om man tar dom från trädet, då får dom ju lida?!?!? För vem vill bli plockad från sitt hem och uppäten av en känslolös mördare?!?!?!?!?!?! OMG, det borde ju vara fängelsestraff på sånt....


Ungefär så här har min dag sett ut. JAG HAR JU HAFT MITT FÖRSTA FOTOMODELL UPPDRAG!

Det här är den första bilden och jag kommer pryda nästa veckas veckorevyn så glöm inte köpa den!
 

Simmmmmma lugnt vänner.

överraskning

Hallå mina vänner!

dagen har börjat super och jag har börjat med lite kämpa rocky gympa. Är det någon som vill ta lektioner på det så säg till Rocky så lägger jag ut en video på det programmet så kan ni följa efter!?

Super KÄMPA ROCKY, fortsätt simma, fortsätt simma, fortsätt simma.

Men kom ihåg..... SIMMA LUGNT!


här är min natt-outfit (nytagen)

SOVGOTT

Hoppas ni har haft en rolig Kämpa Rocky dag! Min dag var väldigt rolig och jag hittade den här videon från innan jag tog till skönhetsoperationen Hos TAPPA FETT SAKNA SVETT.

Visst hade jag en fin och fyllig rumpa?

Här får ni en video från min helg i gropen


VIDEO


Hallo alla mittlivsombertan älskare!



Här ser ni mina två favorit outfits. Se och njut!

GLÖM INTE GRYNETS TA INGÉ SKIT KLUBB!

Simmmmmmaaaa lugnt

rocky fans

Nu har vi fått in en bild på en person som har stärkt sitt självförtroende. Det har hon gjort genom att säga kämpa rocky. Grynet är också cool med sin pollicy Ta ingé skit!

här har ni en tydlig bild på stärkt självförtroende! Toppen. Inga namn nämda.
kom igen och bli som J**** nu! (OJ)

men kom ihåg alla vänner att....
SIIIIIMMMA LUGNT!


klumpigt värre


imorse när jag vaknade var jag så trött så jag satte på strumporna på huvet!? Sedan när jag såg mig själv i spegeln såg det inte alls så dumt ut, så jag tänkte att den skulle få sitta där resten av dagen. Men sedan tänkte jag att de andra skulle bli avundsjuka på mig om jag var så snygg och då skulle de inte ha något bra självförtroende! INTE BRA! Alla måste säga kämpa rocky lite oftare! Kom ihåg att gå med i grynets Ta ingé skit!

simma lugnt!

TJOCKT MED GODNATT!

SOV GOTT



Ojojoj , Rocky har haft en fullspeckad dag. Efter en sån dag kan man bara vara trött!

SÅ NU SÄGER JAG ALLTSÅ GODNATT!

Förresten är det någon som har svårt att sova, i sånna fall LÄS DOM HÄR TIPSEN:

-Ligg och räkna KÄMPA ROCKY figurer (figurerna är tjocka, har en för liten tröja och en navel som sticker fram)
-Skrik KÄMPA ROCKY allt du orkar och efter det kommer du vara så utmattad att du somnar

Om inget av det här fungerar så finns det bara en sak att göra.... JAG SÄGER BARA MAAAT!

Simmmmma lugnt

Före bild



Så här såg min rumpa ut innan fettsugningen...

misslyckad fettsugning



Fast jag faktiskt är Bertan har jag inte alltid haft så här bra självförtroende. (Det blev bätre när jag började skirva KÄMPA ROCKY i min almanacka)

För ett år sedan var mitt självförtroende i botten och jag tyckte att jag hade en otrooooligt ful rumpa. Så vad gjorde jag? JO jag beställde tid för fettsugning hos TAPPA FETT SAKNA SVETT. En vecka senare var dagen inne. Resultatet blev jättehängigt på grund av all överbliven hud. Så här rynkig blev den. Men tro det eller ej, för nu tycker jag faktiskt om den som den är.


SIIIIIIIIMMMMAA LUGNT!

Läsarbild



Vi har precis fått in en fin läsarbild, och vet ni vad? Aldrig trodde jag att någon skulle kunna rita mit såå likt!

Ja folk har ju alltid sagt att jag ser annorlunda ut, men jag tror på mig själv och tror att annorlunda är bättre. Precis som blondinbella.

Såååå simma lugnt och kom ihåg, KÄMPA ROCKY GÖR DITT SJÄLVFÖRTROENDE BRA!

STÖKIGT ÄR BRA



Jag läste precis en artikel om en tjej som har blivit allergisk mot rena rum. Alltså det blir så rent så det finns inga bakterier och då får hon inget immunförsvar.

Därför tänkte jag bara säga att stökiga rum är det bästa, och till råge på allt är dammråttor  väldiga bra husdjur. Dom kan inte bli sjuka, dom kräver ingen mat och dom bara ligger där i ett hörn och är söta.

Mitt tips är att:
-Sluta dammsug!

Simmmmma lugnt och glöm inte att kötta och skaffa en KÄMPA ROCKY KALENDER!

matamatmat



Det var ett väldigt tjatande om mat här men äta bör man annars dör man (äta gör man ändå dör man).

Men det jag tänkte säga är att tycker inte ni också att endast en måltid i skolan är för lite... enligt mig bör det vara minst tre!

Jag tänker iallafall kötta K*K för fler måltider i skolan!
Jag vill kunna vara lika mätt och belåten som jag är på bilden även i skolan.

simmmma lugnt och glöm inte gå med i Grynets Ta ingé skit klubb!

GOD MORGON


jag är så pigg och glad som ni ser på bilden. Detta är också dagens outfit och nu har jag precis börjat att säga kämpa rocky till mig själv så att jag ska må lite bättre. KÄMPA ROCKY!

Imorse när jag stod framför spegeln tyckte jag att jag var så snygg så jag passade på att få en steking pose! OTROLIGT SÅ SNYGG JAG ÄR IDAG! nu längtar jag bara tills lunchen då jag FÅR ÄTA!


simma lugnt!

Jag älskar mat



Som ni ser på desigenen så älskar jag mat! Jag äter mat tio gånger om dagen, på den här bilden hade jag tyvärr ätit lite för mycket så jag mådde illa men ändå! Jag kunde inte sluta för trots allt så ÄLSKAR JAG MAT!!

Simmmmma lugnt! Kötta K*K ! (ledtråd u, opps nu sa jag det igen)

TRODDE ALDRIG DET SKULLE HÄNDA MIG



ALLTSÅ DET ÄR SVÅRT ATT TRO DET , MEN VET NI VAD?

Jag skickade in den här bilden till Top Model, OCH NU HAR JAG OCH MIN KOMPIS ETT MODELLKONTRAKT MED DOM FÖR ETT ÅRS TID!

Alla kanske inte håller med, men här har vi beviset! Jag och min vän är snygga,sexiga och attraktiva!

underbar

det har varit en underbar helg och kan ni tänka er om ni slår ihop era kloka huvuden att jag BERTAN BERTIL ROCKY orkade hela 5 situps!! det här är historiskt! Nu är jag iallafall hemma igen och tror att jag ska gå och sova snart så jag får tillbaka den skönhets looken som fanns där igår! Det sägs att bara man sover så kommer skönheten fram!
så nu ska jag KÖTTA K..!

GE MIG ETT K, K! GE MIG ETT U, U! GE MIG ETT K, K! VAD BLIR DET? KUK!! NEJ, MEN HALLÅ!!!

ser ni! vilken otrolig snygg look jag hade igår! (se vänster och självklart höger)


Förlåt!



Jag är otroligt ledsen över den dåliga uppdateringen.

Men ni ska få veta vad det beror på. Jo, jag har bott i en grop den här helgen som ni ser på bilden. Och varför jag gör det? JO, för att visst är det roligt att känna på hur det är att leva i en grop.
Jag gör faktiskt det en gång varje månad, kan låta konstigt men jag gillar att se livet från olika synvinklar och därmed bo på olika ställen!

Ajöss, simmmmmmma foooooooooort!

Glaad



Simmmma lugnt!

coool man!

Vet ni vad?
När jag ringde skönhets byrån igår efter att jag hade hittat telefonen så gick samtalet till såhär:
-Välkommen till Tappa fett, sakna svett!
- HALLÅ! jag vill fixa ansikte så jag ser ut som på den här bilden
- jaha, vilken bild?
- Ja, den ligger på min blogg jag tycker fröken ska kolla in den om du nu måste veta hur jag vill se ut.
- jaha är det du!! *tut* *tut* (hon la på)

jag ringer upp igen

ja, den va väl snygg sa jag
- eh?
- jag älskar mig själv som blondinbella gör!
- bra, ring inte hit igen
- om ni hjälper till med självförtroendet hos folk så kan ni nog ringa upp höhöh och bajs! Hej då.... Men kom ihåg
- SIMMA LUGNT!

OOOPS bertan glömde att beställa tid! Men vet ni vad eftersom jag älskar mig själv så tänker jag inte ändra mig för jag är ju snygg som jag är!

simma lugnt! / bertil tha man!


Mattips



Visst ser det gott ut? Och det enda man behöver göra för att få en sån god rinnig potatismos är att tillsätta 1 deceliter mer mjölk en det står! Potatismosen blir ofta kall när man har så mkt mjölk i så det bästa är att värma den i mikron.

Köttbullarna är också en konst, men strunta i att riva löken utan skär den i STORA bitar. Dina egna köttbullar kommer smaka gudomligt när det knastrar av lök och andedräkten blir underbar!

Simmmmmmmmmmmmmmma lugnt!!

Beundrar mail



Idag kom det första beundrar mailet!

Tack vare att ha läst den här bloggen vågar hon nu vara sig själv. Och kolla vilken underbar stil hon fick! Sladder kjolen sitter perfekt tillsammans med den dyyyyyra magtröjan.

Jag säger bara KÖTTA och tro på dig själv precis som bertan!

Simmmmma lugnt, så länge ni inte vill bli anfådda!

tuff-klen-SUPERTUFF!

Om jag ändå bara visste hur man videobloggade så kunde ni få se en massa underbara skönhetsklipp på mig, bertan! Är det någon som inte har IQ fiskmås som vill hjälpa till med det?
Dagen har varit hur bra som helst men jag kände mig lite klen idag när jag inte hade fått kika i mina urtjusiga kalender på två timmar!! Men bertan lever än så nu älskar jag mig själv igen! KÄMPA ROCKY!
jag kan bara säga att då köttade jag k*k! (
Man får själv lista ut ordet, jag ger tips på u) ps, ta ej personligt!


japp japp, japp! Nu har jag suttit och mixrat med kameran hur länge som helst och har kommit fram till att det här är bertans nya dreamlook! Jag tror jag ska beställa en tid hos extream make over!
jag ska
jag ska inte
jag ska
jag ska inte
jag ska
jag ska inte
JAG SKA!!

Okej, vart är telefonen?

simma lugnt!

dagens första inlägg



även idag har pluggisandan varit toppen, och allt tack vare min kalender där jag peppar mig själv (skriver kämpa rocky mm)

Simmmmma lugnt / Bertan the king

UNDERBART!

Det är så underbart att rocky har lyckats stärka självkänslan på så många personer! Bertan är cool och älskar sig själv, det måste du också göra!

Fortsätt med rocky tipsen och .... simma lugnt!

TIPS



Alla vill vi ju lyckas här i livet så här kommer lite tips:

- Tro på dig själv precis som vi här på mittlivsombertan gör och gå med i grynets vi tar inge skit klubb
- Skaffa en kalender och skriv kämpa rocky , det kommer få dig att fortsätta kämpa och kalendern måste vara försexig!
- Kämpa för att orka två situps, det är jobbigare än du tror!


Simmmma lugnt vänner


IDOLBILDEN



idolbilden -och ja om ni verkligen måste veta vem det här är så är det jag, alltså SOFIA nu är jag seriös! Men visst är posen snygg?

Jag vet att du tkr det är kul!



Hello vänner! Nu är jag tillbaka igen med två bilder. Dagen har varit underbar och jag har haft pluggisandan på topp!

bilder på mig själv (nytagna!)





jag har mina dåliga och bra stunder.... Nu är jag inne på bättre stunder!! ELLER HUR?!

dagar kommer, dagar går


Här har ni dagens underbara klädsel på mig själv!
Vart ifrån det kommer kan ni ge tusan i!

pepp talk!


Mitt liv som bertan är bäst. Men livet är hårt så därför måste jag lära mig att ta ingé skit!! Jag ska nog gå med i grynets ta ingé skit pollicy! EN MYCKET BRA IDÈ!
Vi alla måste älska oss själva för att kunna må bra. Därför påminner jag mig själv om det varje dag genom att ta en titt i min urtjusiga kalender. För er som har IQ fiskmås så står det KÄMPA ROCKY! Jag mår så otroligt bra när jag får ta en titt på rocky för då känner jag mig som starkast (se bild i tidigare inlägg). Jag verkigen 'älskar mig själv!


mitt nya tips: Skriv Kämpa rocky någonstans där du ser det ofta så kommer du älska dig själv på bara tre skunder! OTROLIGT!

och kom ihåg
simma lugnt!

träning




OJOJOJOJ vilken träning alltså! Jag är grymt stolt över mig själv, och snart ser jag ut så här. Jag gjorde faktiskt två hela situps! Slå de om du kan?

HEHEHE

 Idag blev det  många inlägg ! Här är jag när jag gör min dans som jag faktiskt gör varje lunchrast! Det är det här jag kommer sakna mest när jag inte längre har kämpa rocky/bertan vid min sida..

Jag själv

Hallå! jag förblir gärna anonym men som ni ser har jag ändå lite bilder att bjuda på... njuuut (Y)
 Här är jag som gladast! Jag är i full gång på att gifta mig eftersom det är sånt jag håller på med på slöjden.... (Y)


självbeskrivning

Hej alla coola läsare!
Ingen vet något om mig så jag tänkte att jag skulle beskriva mig själv.
blond-blåst-bimbo!

Där har ni mig och jag tackar för mig!
simma lungt

alla bilder jag tar blir så fula så här har ni en nytagen bild där mina skönhet verkligen kommer fram
KÄMPA ROCKY!


KÄMPA ROCKY!!

Jag hoppas för allt i världen att det är de här orden jag får höra imorgon!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0