Gosig



Känner mig extra gosig idag!

Mmmm



Ibland bli man desperat och har lust att äta dom smågoda skumgummi bitarna som bara ligger där...

Här ser ni mördarblicken! Ojoj den ser farlig ut.

otroligt snygg/ snyggast.se


Det här är jag och jag är såååååå snygg! Tänk att man kan älska sig själv så mycket. Vill ni bli som jag så säg till för jag kan skriva ner mina skönhets tips. Men kom ihåg att fortsätta titta i din fina kalender som det såklart ska stå KÄMPA ROCKY i!

ALLA VÄNNER .............

KOM IHÅG
SIMMMMMMMMA LUUUUGNT!

Konstig svenska..

 
Folk börjar prata bara konstigare och konstigare svenska.. Jag tycker det är riktigt hemskt ! OCH NÄR TILL OCH MED GAMLA HÄNGER MED I TRENDEN. Alltså jag förstår knappt vad folk pratar om längre...
JAJA KÄMPA ROCKY OCH PRATA RIKTIG SVENSKA för shooo bre svenskan förstår ändå ingen...

Skohornet



Skulle först bara vilja tala om att jag HAR dåligt samvete över det här skohornet.. Det var så här att jag skulle ut och kötta ROCKY för någon dag sen och så skulle jag självklart använda skohornet. Jag råkade dock ta i lite mycket så helt plötsligt satt skohornet fast i min SKO! Jag insåg att nu var jag tvungen att simma lugnt för att det här skulle fungera. Jag fick lite panik och drog och drog och till slut gick det.

Men en del av skohornet satt fast i skon.... Och där sitter det fortfarande .

SYYYND SÄGER JAG BARA!

Sminkad



Jaha idag har man alltså varit modell igen. Så här fint blev jag sminkad och här har ni första modellbilden ! Ni kan kolla in dom andra på www.snyggast.se ! Riktigt fina blev dom och just nu är mitt självförtroende på topp.

Nej men nu ska jag ta mig i kragen och hjälpa mammsen!

SIMMMA LUGNT

jag kan inte sova!

OJ OJ OJ!!
Lilla rocky bertan har ett stort problem som aldrig har hänt förut. Jag kan inte sova... Det enda jag ligger och tänker på är bajs. Tänk dig att bajs formas till korvar från vår bak, och bajset är den mat vi äter och mycket mat blir det om man heter bertan! Men maten har ju färg och bajset är brunt!? jaja, jag kan inte sova. Bertan vill ha bajs. Bertan älskar bajs. Bertan kan inte sova utan bajs.

Jag tror att jag ska gå och äta lite mat som jag sedan får se tryckas ut ur min bak, och då är det förhoppningsvis brunt!! JA!

BERTAN ÄLSKAR BAJS!

men kom ihåg
simmmmma lungt


RSS 2.0