tappar brallorna



Idag på orienteringen hände något mycketmycket pinsamt... Mina panties trillade av, dom var alldeles för stora.

Men som en äkta rocky jag är så sket jag i det och fortsatte orientera.. MED BRALLORNA NERE!

Här ser ni när jag har hittat en kontroll och är mycket stolt, även utan byxor.

Jag skämms minsann inte, SÅ TA EFTER DET!

hej mina vänner


När jag skulle sätta ¨på mig trosorna imorse råkade jag sätta¨dem på huvudet istället! Men då kom jag på att det var väll inte så tokigt? Så där får dem sitta idag, för man ska ju som sagt tänka: ta inge skit!! Jag tar absolut inge skit från barn som inte har något självförtroende! Jobba på det!

Kom ihåg....................
SIIIIIMMMMMA LUUUUGNT!!

Bra dag



Alla har vi bra och dåliga dagar. Idag var en bra dag. Här kan ni läsa VARFÖR den var så bra! 

Bild ett: Jag lyckades somna på bussen imorse, jag säger bara lycka. Varje gång jag somnar på bussen är jag så pigg när jag vaknar att allt går mycket mycket bättre i skolan.

Bild två: Vi fick hamburgebröd till lunch. Mycket gott! LYCKA SÄGER JAG BARA! Tyvärr har maten en tendens att fastna i mina tänder men det kan vi ta en annan gång...

Bild tre: Jag lyckades göra en imitering av Carl-O***! Nämner inget mer men säger ännu en gång bara att det här gjorde mig väldigt lycklig!

SIMMMA LUGNT

Tankesvårigheter



Ibland har jag svårt att tänkta... Och i dom ögonblicken känns det som att jag har huvudet under armen. Precis som på denhär bilden!

påsk rädda? oj oj oj.... DÅLIG SJÄLVKÄNSLA ALLA BARN HAR!


jag skulle gå och vara påsk kärring härom dagen men alla pojkar och flickor bara stirrade på mig... JAG FATTAR INTE VARFÖR? Tänka sig att alla barn ska behöva jobba med självförtroendet hela tiden! Rocky håller på att bli tokig!
NU SKA JAG GE ETT TIPS FÖR ATT FÅ BÄTTRE SJÄLVFÖRTROENDE ALLA BARN!
skicka ett brev hem till dig själv och skriv:
Det var en gång en väg.. vägen den var sandad och sanden försvann och fram kom jag! En snygging som heter *namn*. Då ville sanden komma tillbaka så att snyggingen kunde hitta hem igen. Hej då alla pannkakor här kommer jag som är snyggast!

Så blir du stark som rocky! ps, jag har själv testat det och det funkar prima!
Kom ihåg....
SIMMA LUGNT!!!

RSS 2.0