sovstund


Dagen har varit en bra dag men jag,lilla bertan själv var trött. När vi hade lektion somnade jag under bordet och sov ganska stadigt. Här är när jag precis har vaknat och tittar fram ur mitt lilla sovställe.
jag tycker att om man är trött i skolan så ska ´man bara stänga av öronen och lägga sig under och bara strunta i vad lärarna säger. Kötta på bara! Oja, om man är trött så är man och det är bara att KÖTTA KUK, (hoppsan).

godnatt alla rocky´s!
men kom ihåg
simmmmma lungt

Kommentarer
Postat av: Jenny

hahah ja det skulle ju inte sitta helt fel;) skönt att rocky/bertan kan göra det och lärarna accepterar det? ;)

2009-02-03 @ 22:21:16
Postat av: förblir anonym

svar till jenny: har man tillräckligt bra självförtroende bryr man sig inte om vad lärarna säger. Som sagt allting handlar ju om att älska sig själv..

2009-02-03 @ 22:37:57
Postat av: Eivorsomfan!

Fan vilken najjs bild! strutsliknande ansiktsuttryck! me like.. Kan inte ni göra ett inlägg om hur man efterliknar djur?? Skulle va guld värt :D för ska på modellskola i sommar o skulle behöva lite tips! :D

2009-02-06 @ 16:18:18
Postat av: förblir anonym

svar till eivorsomfan: Vi ska självklart ge lite bra tips på hur man efterliknar djur, så håll utkik. Tills dess kanske vi ses i Grynets TA INGÈ SKIT KLUBB? hoppas verkligen på det, efter att ha gått där ett tag kasnke du vågar skriva ditt rätta namn.

2009-02-06 @ 22:32:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0